Over César

△▽

Over César Menswear - Kledingwinkel voor mannen in Mortsel

In Augustus 2015 openden Jana en Karen mannenkledingzaak César op de Statielei in Mortsel. Omdat er ook voor mannen toffe winkels mogen zijn! Het aanbod voor vrouwen is heel ruim, maar de mannen blijven vaak wat in de kou staan.

Zo werd César geboren. Een winkel waar ook mannen kledij kunnen vinden die stijlvol is, maar toch net dat tikkeltje anders. César is er voor alle mannen. Je kan er zowel hippere originele stuks vinden, als ietwat klassiekere stuks. Maar altijd stijlvol met een twist.

Jana en Karen hebben de voorbije jaren veel kennis en ervaring opgedaan in de retail om het nu op eigen houtje te wagen. Ze brengen met hun winkel een totaalbeleving en dragen service daarbij hoog in het vaandel. Daarom is Zoë het team komen versterken bij de start van Césars 2de jaar. Ze ontvangt alle klanten met veel enthousiasme en open armen.

Twee keer per seizoen doet César ook een laatavondopening in een bepaald thema.

Afgelopen jaar passeerden er een cocktailavond met show coctailshaker, een BBQ, een Spaanse nazomeravond, een gin avond met Strange Dockey en een wine tasting de revue.

Benieuwd wat er nog allemaal zit aan te komen...

César is ingericht als een oud café opdat mannen zich extra thuis zouden voelen. Hiervoor kregen Jana en Karen hulp van ontwerpstudio Pinkeye. Je kan in de winkel allerlei accenten en knipogen vinden, en blijven ontdekken.

 

César staat voor authenticiteit, service en originele collecties in een tof kader.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x